Fashion

Stijlvol het najaar in

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen en mijn eerste blog beginnen met het eerste onderwerp. Ik wil het even hebben over Dr. Martens! Deze hebben misschien een bepaald imago aan zich kleven, maar gelukkig zie ik al steeds meer meiden met deze geweldige schoenen. Ze zijn stoer, edgy en lopen ook nog eens ontzettend lekker. Ze kunnen echt een bepaalde touch aan je outfit geven. Onder een opgerolde spijkerbroek, een jurkje, een rokje… ze kunnen overal onder! Je bent met Dr. Martens echt een stoere chick.

De hoge versie is ideaal voor het najaar. Ze beschermen je tegen kou en regen en zijn daarnaast super stylish. De lage variant zou ikzelf combineren met een leuke sok die er bovenuit komt. Leren jasje erbij, een leuk hoedje en een lippenstiftje en jij bent ready to go! Denk maar niet dat deze schoenen niks voor jou zijn, want ze passen echt bij een heleboel stijlen. Ik zou zeggen, ga ze gewoon passen en je zult het vanzelf zien!